20 ene. 2013          La iniciativa d'aquest Projecte de La fUgA arranca de la inquietud i la il.lusió de m'emprendre'n algún, però sobre tot que siga un tant innovador...(no ens hem inventat res!)... La idea naix a Algemesí però la nostra intenció és treballar a través d'internet, les xarxes i fins on arribem. Els nostres objectius són: fomentar el col.leccionisme entre els mateixos artistes, mostrar fora del poble el que es fa a Algemesí i que aquest siga l'inici d'altres futures activitatas.

          El Projecte que presentem és un tant difícil d'encasellar. De fa uns anys hi ha per ahí un corrent artístic que també ha retallat l'art però sols en les seues dimensions, no en la seua qualitat.

          Uns l'anomenen "art de xicotet format", "art mini", altres "art per guardar"... a nosaltres ens agrada anomenar-lo art viatger. Són creacions artístiques realitzades en qualsevol tècnica i disciplina artística, en format menut, adientment embalades i susceptibles de poder viatjar i exposar-s'hi.

          És un Projecte a llarg termini i consisteix en l'edició d'una col.lecció d'art que anirem editant amb una periodicitat anual, l'hem batejada com "les col.leccions de La fUgA"... serà una espècie de col.lecció de col.leccions.

          Cada edició, cada número, tindrà un continent distint, és a dir, un envàs o packaging totalment diferent, però el contingut sempre serà el mateix, obres d'art quasi de butxaca.

          La fUgA des del primer moment ha volgut dedicar i oferir aquest número cer0 als artistes locals, amics, coneguts i no tant coneguts i sobre tot als joves creadors.

          El número cer0 serà una edició limitada de 10 exemplars, cadascú d'ells estarà integrat per 6 obres originals de 6 artistes diferents. Els exemplars es repartiran així: 1 ejemplar complet per cadascú dels artistes premiats; 1 exemplar per l'organització (aquest serà l'exemplar viatger); els 3 exemplars restants aniran al col.leccionisme, les vendes es destinaran única i exclusivament a sufragar les despeses dels envasos, exhibicions, transports, publicitat, etc. Les obres no es podran vendre per separat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario